Skanderborg Skakklub

Forside Info Kalender Skoleskak Resultater Presse Medlem Links

God indsats af Skanderborg skakspillere Pressemeddelse af 17. september 2006
Skanderborg Skakklub afholdt for 30. år en skakturnering som indledning til den nye skaksæson. 76 deltagere fra 22 klubber i det Østjyske dystede 7 onsdage i august og september.

Vinder af turneringen blev de to Internationale mesterspillere Klaus Berg fra Skanderborg og Rasmus Skytte fra Århus Skakklub.

Skanderborg fik yderligere to gruppevindere, idet Nickolai Löwenstein vandt mestergruppe 2 og Peter Wheadon vandt basisgruppe 3.

Som en lille ekstra konkurrence i turneringen er der en præmie til det Skanderborg medlem som får flest point i turneringen på tværs af de 9 seednings rækker turneringen var delt op i. Af de 15 medlemmer fra Skanderborg Skakklub som havde valgt at deltage i turneringen, blev Peer Jespersen den der med 5½ point fik flest. Det var dog ikke nok til at han kunne vinde sin gruppe, idet en deltager fra Århus vandt basis 7 med 6 point.

Klubturneringen i Skanderborg Skakklub starter nu og slutter til jul.