Skanderborg Skakklub

Forside Info Kalender Skoleskak Resultater Presse Medlem Links

Succes ved stort skoleskakstævne i Skanderborg Pressemeddelse af 13. december 2006
Skoleskakklubberne på Niels Ebbesen skolen og Morten Børup skolen stod for årets 5. Grand Prix stævne i Århus amt, som blev afviklet Lørdag den 9. dec. i Skanderborg.

Skanderborg er tilsyneladende en by man gerne vil besøge, for igen I år blev det det bedst besøgte stævne af alle Gran Prix stævnerne. Knapt 100 børn var tilmeldt turneringen og der blev kæmpet indædt I alle seks klasser, som børnene var delt op i.

Resultat mæssigt blev det også en god dag for Skanderborg børnene. De to af rækkerne blev vundet af deltagere fra Skanderborg. Pigeklassen havde Susie Paramasivam som vinder, mens Mads Andersen vandt den stærke A række.

Skanderborgs placeringerne blev:I A rækken blev Mads Andersen vinder og Benjamin Christensen bliver placeret lidt længere nede.

Nichlaes Harder blev nr. 2 i B rækken. Her deltog også Pascar Paramasivam og Anton og Oskar Lund som alle tre sluttede midt i feltet.

I D rækken fik Daniel Lindbo en pokal for en 5. plads og Morten Christensen for en 6. plads. Martin Jacobsen, Andreas Paul og Jesper Larsen sluttede lidt længere nede i rækken.

Simon Aarup blev nr. 4 i E gruppen. Her var der endvidere erindringspræmier til Jonas B. Mathisen, Emil Schmidt, Kristian Andersen, Jeppe Nielsen, Jeppe Nørgaard, Kasper Larsen og Jonas Rasmussen.

Pigerækken blev vundet af Susie Paramasivam med Saranja Sundrmooth på 4. pladsen.