Skanderborg Skakklub

   
     
  Forside Info Kalender Skoleskak Resultater Presse Medlem Links
 
Fornem skaksejr – og et par nederlag Pressemeddelse af 15. januar 2014
Efter førsteholdets fine præstationer i skakligaen i weekenden var det Skanderborg Skakklubs øvrige tre hold der skulle i kamp i løbet af ugen.

En flot og lidt uventet sejr fik andetholdet i mesterklassen mod det på papiret noget stærkere andethold fra Nordre Skakklub, Århus. Resultatet afspejler den målbevidste måde spillerne gik til sagen på, idet hele fire partier endte remis! De øvrige fire kampe gav tre sejre til Skanderborg, ved Jan Rode Pedersen, Tavs Bjerre og niårige Jonas Bjerre, som her i år er blevet mesterspiller i den usædvanlig unge alder!

De fire remiser blev opnået af Claus Qvist, Colin Watson, Morten Rasmussen og Peter Wheadon. Resultatet blev således en sejr på 5-3. Holdet ligger, ligesom ”storebror” i skakligaen, på andenpladsen i sin klasse.

Det var den gode nyhed!

Helt galt gik det for tredjeholdet, som i A-klassen blev udspillet med 7½-½ af Syddjurs’ førstehold. Her reddede Leif Møller Hansen med en remis holdet fra det totale nederlag!

Heller ikke Skanderborgs fjerdehold kunne stille meget op mod Mallings førstehold. Det blev i D-klassen til et nederlag på 1-3 (Her spiller man med firemandshold). Skanderborgs enlige sejr stod Peer Jespersen for.