Skanderborg Skakklub

   
     
  Forside Info Kalender Skoleskak Resultater Presse Medlem Links
 
Skanderborg Skakklub vandt mesterrækken Pressemeddelse af 12. marts 2014
Efter at Skanderborg Skakklub i søndags vandt sølv i skakligaen, skulle klubbens øvrige tre hold i turneringen spille deres afsluttende runder i ugens løb.

Bedst gik det for andetholdet, som vandt mesterrækken suverænt med hele 2½ points forspring ned til nr. 2, og uden at have tabt en eneste kamp i sæsonen. Den afsluttende kamp blev vundet 5-3 over Åbyhøjs førstehold, med sejre til Kai Munk, Colin Watson og Peter Wheadon, og remis til Jan Rode, Tavs Bjerre, Morten Rasmussen og Poul Nørgaard. Resultatet betyder at holdet fra næste sæson rykker op i 2. division

Tredjeholdet har spillet i A-rækken, men hele vejen igennem mødt stærkere hold. Den sidste kamp blev da også tabt med 2½-5½ til Vejlby Risskovs andethold. Skanderborgs point kom i hus med sejre til Anders Haarup og Bjarne Rasmussen og remis til Jan Hansen.

Fjerdeholdet er på fire mand og har spillet dobbeltrunde i D-rækken med fire hold. Her endte den sidste kamp med et nederlag på 1-3 til Mallings førstehold, men det rakte dog til en tredjeplads i gruppen. Det ene point blev opnået med remis af Peer Jespersen og Axel Nielsen. Vinder af gruppen blev i øvrigt en anden lokal klub, nemlig Hørning Skakklub.